Hole in onen tekijöitä muistettiin.

Golfkauden aikana Mussalon golfkentällä golfarin unelmalyönnissä onnistuneita muistetaan perinteisesti kauden päätyttyä, luovuttamalla heille diplomit, hieman kuohuvaa juomaa sekä lasit joista juomaa voi nauttia. Palkitsemisesta on jo useamman vuoden ajan vastannut pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Data Group Kotka/Konekotka Oy. Iso kiitos jälleen kerran heille. Tänä vuonna holarin tekemisessä kentällämme onnistuivat;

Sirpa Heletoja, (alhaalla kuvassa vastaanottamassa diplomia)väylällä 7, Mika Kaitila väylällä 17, Hannu Suni väylällä 3, Veikko Neuvonen väylällä 17, Urpo Nampajärvi väylällä 17, Niklas Luoma väylällä 13, Timo Eriksson väylällä 3, Pasi Kärnä väylällä 3 sekä Atte Posa väylällä 17. Vielä kerran onnittelut kaikille holarin tekijöille.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset