Cross Country 2019 kenttä suunniteltu

Perinteinen poikkeava kentän reititys, cross country, pelataan lauantaina 19.10.2019 kello 10 yhteislähtönä. Kentän suunnittelustahan vastaa aina edellisen vuoden kisan hcp-sarjan voittajapari. Tässä tapauksessa siis allekirjoittanut yhdessä Juha Karvosen kanssa.

Kenttä on suunniteltu ja tuloskortti esitetään jo nyt tässä.

Kuten ennenkin kenttä koostuu lähestymissuunnaltaan hankalista par3:sista ja erikoisista pidemmistä väylistä. Kentästä löytyy tänä vuonna 7 x par3, 4 x par4, 2 x par5, 2 x par6 ja 1 x par7 väylät. Tietenkin löytyy muutama puiden ylitys mutta mailan mitan siirtosäännöllä puihin jääneestä pallosta saattaa selvitä vähillä vaurioilla. Kentän layout ja peliohje julkaistaan peliä edellisenä iltana noin kello 19.

Tervetuloa kaikki seikkailumieliset!

t. Juha & Heikki

Kirjoittaja: Heikki Illiminsky

Kategoriassa Etusivu, Yleinen Avainsanat: