Senioreiden 2h scramble pelattu, SCR voittajaksi pari Suomela/Pakola. Hcp voittajat Vuoksialat.

Kohtalaisessa syyssäässä pelattu senioreiden kauden viimeinen kilpailu 2h kinkkuscramble keräsi kentälle 35 joukkuetta. Kilpailussa SCR sarjan voittoon pelasivat kaksinkertainen EM-voittaja Seppo Pakola yhdessä yksinkertaisen EM-voittajan Veijo Suomelan kanssa tuloksellaajan 69 lyöntiä.
HCP-sarjan voittoon ylsivät Vuoksialat, tulosksella 66 lyöntiä. Toiseksi pari Pakola/Suomela 68 mutta saivat palkinnon jo SCR sarjasta, joten kakkoseksi pelasivat Antti Rajatalo/Ari Kalatsev tuloksella 68 lyöntiä. Kolmanneksi samalla tuloksella 68 lyöntiä pelasivat Arto Järvinen/Seppo Suolanen.
Senioritiimi kiittää kaudesta 2019 ja toivottaa hyvää loppusyksyn jatkoa, ensivuonna uudet kujeet ja kilpailut.
Kiitos,

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi, Yleinen