Tapio Pulkkanen T26 BMW PGA Championshipissä

Tapio Pulkkanen pelasi itsensä upeasti sijalle T26 BMW PGA Championshipissä tuloksella -5 (71-73-69-70).  Wentworth Golf Clubilla pelattu, rahakkaaseen Rolex series-sarjaan kuulunut, kilpailu kuhisi nimekkäitä pelaajia kuten Rory McIlroy, Justin Rose, Jon Rahm ja monia muita kovia nimiä.

Ennen kilpailua Tapsan sijoitus oli liukunut jo ulos Race to Dubai listan 110 pelaajan joukosta, ketkä uusivat ET-korttinsa ensi kaudella. Rahakkaassa kilpailussa cut-rajan selvittäminen tuli siis todella tarpeeseen.

Finaalipäivänä Tapsan etuysi sujui nihkeästi 2 yli parin, mutta Tapsa sai takaysin alussa kaksi perättäistä birdietä reijillä 11. ja 12. Lopussa 17. reijän (558m, par-5) eaglen avulla Pulkkasen finaalipäivän kierros kääntyi parin paremmalle puolelle kaksi alle parin tulokseen (70).

Tapsa kuittasi BMW PGA Championshipistä noin 63 000€ palkintopotin sekä arvokkaita Race to Dubai-pisteitä 70,35.

Pulkkanen on tällä hetkellä Race to Dubai-rankingin 109. eli juuri oikealla puolella, ketkä uusivat korttinsa ensi kaudelle. Kisoja on tosin vielä jäljellä, joten toivotamme menestystä myös tulevissa kilpailuissa! Hyvä Tapsa!

Kirjoittaja: Anssi Hypén

Kategoriassa Etusivu, Yleinen