Seniorit voittivat kaikki kauden 2019 seuraottelunsa!

Kymen Golfin seniorit pelasivat vahvan kauden, voittaen kaikki pelaamansa seuraottelut. Hieno suoritus senioreiltamme. Kauden kunniaksi senioritiimi tarjoaa kaikille senioreille kakkua 3.10 senioreiden 2h kunkkuscramblen keittolounaan yhteydessä, tervetuloa. Viimeinen kilpailu Iitissä Jaskan johdolla, (40pistettä!) KG otti voitot Iitti Golfista ja Koski Golfista. Lopputulokset KG-Koskigolf 1007-955 ja KG-Iittigolf 1007-915.

Ensikaudeksi Tommi lupaili kahta isompaa kilpailua KG:n järjestettäväksi, joten kaikkien panosta tarvitaan järjestelyissä.

Kiitos kaudesta tähän mennessä pelaajillemme, tehän voitot olette pelanneet ja on ollut ilo työskennellä ensimmainen kauteni kanssanne.

Sennukapteeni Tomppa.

 

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi, Yleinen