Naisten päätöskisa: Kuka löi sisään?

Naisten kauden päätöskisa pelattu taas perinteisesti vaihtelevassa säässä, vuoronperään sai vetää tuulitakkia ja sadetakkia päällensä. Kalkkunan metsästyksessä taitavimpia tänään olivat Boman/Suolanen Scr 1. (tulos 83, he voittivat myös hcp-sarjan). Hcp1. Kvikant/Nykänen (69), Hcp2. Kauppi/Vuoksiala (70), Hcp3. Ihalainen /Männistö (71). Lähimmäs lippua täräytti Seija Peri (3.85 m). Kesän aikana pelatussa eclecticissä parhaimmassa tikissä olivat 1. Marja-Liisa Karhu, 2. Seija Peri ja 3. Merja Berg (käykää kysymässä caddiemasterin toimistosta palkintojanne kunhan GolfSkyn lahjakortit saapuvat). Kalkkunat siis menivät, mutta possut ovat vielä vapaana, nähdään siis kinkkukisoissa! Kiitos kaikille tästä kaudesta, oli kiva pelata 🙂!

Kirjoittaja: satukauhanen

Kategoriassa Etusivu, Naiset, Yleinen