Niko Tainio ja Ville Karhu kärkiparina finaalikierrokselle. Kymen Golfin mestaruuskilpailussa 135 pelaajaa.

 

 

 

Antti Luukkonen, Jarno Karnaattu ja Arto Murto pelasivat mestaruuskilpailussa sarjassa M60.                                                                                                                      Niko Tainio ja Ville Karhu ovat tiukimmin kiinni Kymen Golfin miesten yleisen sarjan lyöntipelimestaruudesta kahden pelipäivän jälkeen. Tainio teki Mussalossa lauantaina yhden alle par-tuloksen 71. Karhun 74:n lyönnin kierros merkitsi sitä, että molempien yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on 148. (Tainio 77, 71) (Karhu 74,74).

Miesten yleisen sarjan kolmospaikkaa pitää hallussaan Tuomo Paavola 155 (77,78).

Miesten sarjan kärkikolmikko aloittaa kisan päätöskierroksen sunnuntaina klo 13.40.

Naisten yleisen sarjan seuranmestaruus oli alunperinkin kahden kauppa. Mia Pulliainen pelasi lauantaina 78 lyönnin kierroksen. Annamari Laukkasen tulos 90 antaa Pulliaiselle selvän etulyöntiaseman päätöskierrokselle, joka käynnistyy sunnuntaina klo 13.20.

Mestaruuskilpailun eri sarjoissa on käytössä cut-systeemi. Ensimmäisen kierroksen 135:sta pelaajasta sunnuntain finaalikierrokselle selvisi reilut 80 pelaajaa.

Eri sarjojen kärkipelaajat ennen päätöskierrosta ovat Hannu Talo (M80), Tapani Piipari (M75), Ilkka Iivonen (M70), Ismo Puhakainen (M65), Veijo Suomela (M50), Arto Järvinen (M60), Saija Kotiranta (N50), Arja Nissinen (N60), Terhi Kvikant (N65), Maija Helminen (N70), Miro Kemppi (P16), Juho Arvio (P18) ja Amanda Mäkelä (T16).

 

 

Kirjoittaja: Risto Vuoksiala

Kategoriassa Etusivu, Yleinen