Seniorit voittivat Kymijokiscramblen Kaakon golfin kentällä.

Kuvassa hieno palkinto ja voittoisa joukkue!

KG seniorit jälleen voittoisina seuraottelussa, tällä kertaa Kymijokiscramblessa. Kilpailu pelattiin todella hyväkuntoisella Kaakon Golfin kentällä tiistaina 13.8. Mukana joukkueet KosG, IGS, Kaag ja KG. Neljän parhaan 2h  PB scrambletulokset otettiin mukaan laskuihin ja KG joukkue vei ylivoimaisesti ottelun numeroin KG 221/Kaag 204/IGS 202/ KosG 192 pistettä. Kiitos järjestävälle seuralle järjestelyistä ja tietenkin iso kiitos jälleen KG pelaajille hienosta pelistä. Kilpailun paras pari oli Team Vuoksiala, 48 pistettä, hienosuoritus.

Seuraava senioriottelu pelataan 27.8 Mussalossa, vastaan asettuu KosG ja IGS. KoskiGolf on meitä edellä 45 lyöntiä, joka pitäisi kuroa kiinni kotikentällä. Iittiläiset ovat edellä 10 lyöntiä.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi