Pelaaja ensin jäsenkysely 30.7.

Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme – Pelaaja Ensin jäsenkysely 30.7.

Hyvä Kymen Golf ry:n jäsen,

Teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme jäseniltämme sekä asiakkailtamme saadun palautteen avulla.

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään (päivittäin vieraspelaajilta) sekä jäseniltä kolme kertaa kauden aikana. Uusimmat kyselykutsut on lähetetty jäsenille sähköpostilla tiistaina 30.7. Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana.

Olette meillä tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi niiltä osin kuin olette viimeisen vuoden aikana olleet kanssamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman.

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. Mikäli arpa ei osunut tällä kertaa kohdalle, ei hätää. Palaamme vielä asiaan syyskuun lopussa. Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaan joka päivä.
Kiitos siis etukäteen vastauksistasi!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset