Kymen Golf hakee caddiemasteria loppukaudeksi 2019.

Kymen Golf hakee palvelualtista 18 vuotta täyttänyttä henkilöä golfkentän caddiemaster ja asiakaspalvelutehtäviin. Tulet huolehtimaan pelaajistamme niin paikanpäällä kuin puhelimessakin. Toimenkuvan olennaisena osana ovat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät caddiemasterin toimistossa. Työtehtäviiin kuuluu mm. peliaikojen varaus puhelimitse sekä paikan päällä, kassanhoito ja tilitykset, pro-shopin tuotteiden myynti sekä muut pelaamiseen ja kilpailutapahtumiin liittyvät tehtävät. Toivomme sinulta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista otetta työhön.

Työsuhde on määräaikainen erikseen tarkemmin sovittavalle ajanjaksolle elokuun puolivälistä lokakuulle. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 4-5/vko ja päivittäinen työaika on noin 5-8 tuntia työvuorosta riippuen.

Lähetä viimeistään 5.8. mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja; Tj Tommi Nousiainen, 044-5706877, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset