Kotkan Ruusun tunnelmia

41 lahjakasta golfaria (ja 1 vähemmän lahjakas ladykapteeni) starttasivat su 7.7. perinteiselle Kotkan Ruusun kierrokselle. Tunnelma oli hyvä ja peli sujui joutuisasti. Maalissa meidät  vastaanottivat ruusujen kera kilpailun johtaja Tomppa kamunsa J. Moosen kanssa. Pelin jälkeen oli tarjolla hyvää ruokaa ja herkullista mansikkakakkua, ja silloin viimeistään jokuset kylkkärit unohtuivat. Parhaimpina pelaajina palkittiin Lehtonen Anna-Maria PGC (scr 79), Leijamaa Päivi ( lp hcp 71), Tulikoura Marja KaaG (71), Karhu Marja-Liisa (71), Uski Riina VG (41 pb), Kauppi Sirpa (37) ja Byckling Riitta (34). Arvontapalkintojakin oli perinteiseen tapaan riittävästi eli runsaasti. Kiitos kaikille osallistujille ja järjestelyissä mukana olleille ja onnea voittajille! (Kerrassaan ihanasti sujuneesta pelistä innostuneena itsekin ilmottauduin heti Honda Openiin su 14.7., siellä on myös naisille oma sarja, vink vink.)

 

Kirjoittaja: satukauhanen

Kategoriassa Etusivu, Naiset, Yleinen