Pelaaminen Mussalon golfkentällä su 30.6. 30v. juhlatapahtuma päivän aikana.

Mussalon golfkentällä pelattiin ensimmäiset pelikierrokset 30 vuotta sitten. Tulevana sunnuntaina 30.6. kentällä juhlistetaan tätä tapahtumaa usealla eri tavalla, 30v. juhlatapahtuman muodossa. Kentällä tapahtuu kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista klo 13-17 välisenä aikana. Mutta Mussalon golfkenttä on kuitenkin avoinna päivän aikana myös normaalille pelitoiminnalle. Aamulla klo 7:00 alkaen kenttä on avoinna normaalisti, ja lähdöt tapahtuvat heti aamusta alkaen 10. tiiltä. Ajanvaraus on suljettu klo 11:30-14:30 välisen ajan. Klo 14:40 jälkeen kentälle pääsee taas normaalisti pelaamaan. Tällöin lähdöt tapahtuvat normaalisti 1.tiiltä. Juhlapäivän aikana kentälle pääsevät veloituksetta pelaamaan kaikki 30 vuotiaat, pitää tietenkin olla jonkun golfseuran jäsen, ja muille vieraspelaajille green fee koko päivän ajan 30€. Ajanvaraukset, 05-2103700, tai caddie@kymengolf.fi. Tervetuloa juhlimaan kentän 30 vuotista taivalta kanssamme.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset