Juhannuskisa kiinnostaa, mutta ei ole joukkuetta? Ilmoittaudu yhdyslistalle!

Joukkuekilpailut, kuten syksyiset kinkkuscramblet, ovat KG:n kilpailukalenterin suosituimpia tapahtumia. Parhaimmillaan osanottajalistat täyttyvät jo ennen kuin ilmoittautumisaika päättyy.

Joukkuekilpailujen yhteydessä on kuitenkin usein noussut esille kysymys, kuinka voitaisiin tarjota mahdollisuus osallistua niille, joilla ei syystä tai toisesta ole ”omaa joukkuetta”. Olisi mukavaa, jos kaikki jäsenet voisivat tasapuolisesti päästä mukaan myös tähän seuran toiminnan osaan.

Tämä pieni kynnys pyritään nyt poistamaan. Kun joukkuekilpailujen ilmoittautumisaika alkaa, caddiemasterit avaavat yhdyslistan. Listalle ilmoittautuvista kootaan joukkueita ja lisätään ne varsinaiseen kilpailun ilmoittautumislistaan.

Tämä käytäntö on ensimmäisen kerran voimassa Midnight Scramblessa, joka pelataan nelihenkisin joukkuein. Juhannuskisan yhteislähtö on torstaina 20.6. kello 17.

Ilmoittautuminen juhannuskisaan alkaa 4.6. Yhdyslistalle pääsee lähettämällä caddiemastereille sähköpostia (caddie@kymengolf.fi) tai soittamalla puhelimella (05-2103700 tai 05-2103730).

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen