Senioreiden ensimmäisessä kuukausikilpailussa ennätysosanottomäärä, 117 pelaajaa.

Kauden ensimmäinen seniorikuukausikilpa pelattiin hienossa alkukevään säässä. Tulostaso nousi korkeaksi. Miesten LP HCP-sarjan parhaan SCR-tuloksen pelasi Mikko Turunen 73 lyöntiä. Naisten LP HCP-sarjan parhaan SCR-tuloksen pelasi Saija Kotiranta 84 lyöntiä. LP HCP-sarjan palkitut 1. Mikko Turunen 69 lyöntiä(sai jo SCR) joten 1. palkinnon sai Heikki Lassila 73 lyöntiä, 2. Seppo Suolanen 73 lyöntiä, Timo Pajunen 74 lyöntiä( on KG myös jäsen vaikka tiedoissa PGK). PB HCP-sarjan palkitut 1. Jorma Kärkkäinen 36 pistettä, 2. Harri Tähti 36 pistettä, 3. Hans Forsström 34 pistettä. Naisten PB HCP-sarjan palkitut 1. Marja-Liisa Karhu 32 pistettä, 2. Sirpa Kauppi 29 pistettä, 3. Maija Helminen.

KIlpailutiimi onnittelee kaikkia palkittuja ja kiittää kaikkia senioreita hienosta osallistujamäärästä.

Seuraavana senioriohjelmassa on seuraottelu KoskiGolfissa 3.6 alkaen kello 10.00 yhteislähtönä.

Toiseen senioreiden kuukausikilpailuun voi jo ilmoittautua.

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Senioritiimi, Uutiset