Pelaamisen käytäntö pakkasaamuisin.

Tänään aamulla to 18.4. oli tarkoitus avata Mussalon golfkenttä pelaamiselle klo 8:00. Ikävä kyllä ruoho oli aamulla vielä sen verran huurteessa, että kenttämestari ei päästänyt pelaajia heti aamulla kentälle. Kenttä avattiin n. klo 9:40. Tällaisissa tapauksissa monesti aina sattuu ja tapahtuu, ja osa pelaajista kokee aikojen perumisen suhteen harmitusta, joka on täysin ymmärrettävää. Mussalon golfkentällä on jo pitkään pakkasaamuisin ollut seuraavanlainen käytäntö;

Varatut peliajat, jotka menevät ohi kentän ollessa vielä kiinni, eivät siirry myöhemmäksi. Kun kenttä avataan, pelaamaan ei lähdetä esimerkiksi pallorännikäytännöllä, vaan sillä hetkellä voimassa olevan varausjärjestyksen mukaisesti.

Ne, joiden pelivuoron poikkeustilanne mitätöi, joutuvat varaamaan uuden peliajan caddiemasterilta.

Pahoittelemme jos osalle pelaajista golfkauden 2019 avaamisesta jäi paha maku. Yritämme tiedottaa tämäntyyppisistä viivästyksistä ja kentän kiinni olosta pakkasaamuisin jatkossa paremmin.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset