Kummitoiminta alentaa kynnystä pelaamisen aloittamiseen

Kummipelaajatoiminta on aloittaville ja vähän pelanneille golfin harrastajille tarjottava mahdollisuus matalan kynnyksen pelaamiseen. Pelaamisen aloittamiseen liittyy paljon käytännön asioita, uuden oppimista – ja ymmärrettävästi myös jännitystä.

Seurassamme toimiva ryhmä järjestää kummilähtöjä, joissa on mahdollisuus kentän kiertämiseen kokeneemman pelaajan tuella ja avustuksella. Pelikierroksella saa ohjeistusta käytännön asioihin, kuten vinkkejä pelin sujuvuuteen, turvallisuuteen, perussääntöihin ja esimerkiksi ohitustilanteisiin. Kentällä ei kuitenkaan enää opetella lyömistä tai itse pelaamista. 

Kummilähtöjä järjestetään joko vakiovuoroin tai sovitusti, riippuen osallistujien toiveista. Lähdöt painottuvat kentän hiljaisempiin aikoihin. 

Vastuukummit ylläpitävät myös whatsapp-ryhmää, johon on mahdollisuus liittyä ilmoittautumalla caddiemasterille tai vastuukummeille. Ryhmässä saa apua askarruttaviin kysymyksiin, tietoa kummilähdöistä sekä peliseuraa muista lajin aloittaneista. 

Vastuukummeina toimivat Petri Paajanen, Tom Sandström sekä Miia Pulliainen. Aloittavat pelaajat voivat ottaa heihin yhteyttä suoraan: Tom Sandström tomppa@live.fi, Petri Paajanen petri.paajanen1@saunalahti.fi, Miia Pulliainen miia.pulliainen@live.com tai caddiemasterille 052103700, caddiemaster@kymengolf.fi

Kirjoittanut: Miia Pulliainen

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Kummipelaajatoiminta