Kymen Golf hakee caddiemasteria golfkaudeksi 2019.

Kymen Golf hakee tiimiinsä vielä yhtä caddiemasteria.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyöpaikan kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaan kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset sekä golftarvikkeiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle huhtikuusta lokakuuhun. Caddiemasterin toimisto on golfkauden aikana auki seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on jokaisella caddiemasterilla 4-6/viikko ja päivittäinen työaika on n. 5-8 tuntia. Työvuorot laaditaan yhdessä ja niissä voidaan huomioida myös tarvittavat vapaapäivät kesän aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta, suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Tehtävään haetaan ensisijaisesti 18 vuotta täyttänyttä henkilöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 30.4.2019 mennessä osoitteeseen tommi.nousiainen@kymengolf.fi. Paikka täytetään, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tj.Tommi Nousiainen, 044-5706877 arkisin klo 9-16 sekä sähköpostilla.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset