Kausi-infoon kokoontui väkeä salin täydeltä

Klubitalon ravintolasali täyttyi Kymen Golfin jäsenistä keskiviikkoiltana. Kausi-infossa kuultiin tietoa mm. sääntömuutoksista, kilpailukalenterista sekä naisten, seniorien ja juniorien tapahtumasuunnitelmista. (Kuva: Eija Anttila)

Kevät tulee kohisten Kotka Golf Centeriin. Keskiviikkoiltana pidettyyn kausi-infoon kokoontui seuran jäsenistöä klubitalon salin täydeltä. Samaan aikaan lensivät pallot ilmaan lyöntiharjoitusalueella – range on jo auki, toki itsekeräyskäytännöllä.

Parituntisessa infotilaisuudessa käytiin läpi kauden suunnitelmia ja näkymiä toiminnanjohtaja Tommi Nousiaisen, kapteenien Juha Hirven ja Satu Kauhasen sekä tiimien vastuuhenkilöiden Heikki Illiminskyn, Miia Pulliaisen ja Tom Sandströmin alustusten pohjalta.

Uuden kauden alkaessa golfarit joutuvat omaksumaan myös uudet säännöt. Jäsenistölle aiotaan järjestää kaksi koulutustilaisuutta, toinen huhtikuussa, toinen toukokuussa. Tarkempaa tietoa ajankohdista on mm. nettisivujen tapahtumakalenterissa ja lähiaikoina ilmestyvässä Eagle-kausijulkaisussa.

Sääntömuutosten vaikutukset tulevat näkymään kentälläkin, esimerkiksi kun estealueet merkitään pelkästään punaisin paaluin. Paikallissääntöihin tulee myös uudistuksia. 

Kauden kilpailukalenteri on enää viimeistelyä vailla, ja alkanut jo muotoutua nettisivuillakin. Listalla on paljon tuttua: avoimet kilpailut, seniorien kuukausikilpailut, viikkokilpailut, naisten peli-illat sekä syksyn scramblet. Race to London palaa jälleen ohjelmaan, hieman uudistettuna. Viime kesänä suosituksi osoittautunut shoot out -kilpailu järjestetään jällleen, ja uutuutena kokeillaan speed golfia. Puulaaki saa uuden nimen: Jore (s.o. joukkuereikäpeli). Kesäkuun alussa juhlistetaan sitä, että Mussalon kentän avaamisesta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

Talven aikana toimikunnista tiimeiksi uudistunut seuran luottamushenkilöorganisaatio on pohtinut keinoja, joilla jäsenistön viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä lisättäisiin ja toisaalta edistettäisiin uusien jäsenten saamista ja kotouttamista yhteisöömme. Tapahtumatiimi lupasi hyvää tunnelmaa heti kauden alun aloittavaan Vappugolfiin. Green card -kurssien kautta tai muutoin seuraan liittyville on luotu kummi- ja tukipelaajajärjestelmä, johon kokeneempien jäsenten toivotaan tulevan mukaan runsain joukoin. Tukipelaajatoimintaakin esitellään tarkemmin tulevassa Eaglessa.

Kauniina kevätiltana kokoontuneen väen mielissä melkein päällimmäisenä oli tietenkin kysymys: milloin kenttä aukeaa? Kenttämestari Kimmo Korttila kertoi, että lumen alta tähän mennessä paljastuneet näkymät ovat hyvät, mutta paljastumattomiakin varjopaikkoja on vielä runsaasti. Hänen arvionsa avausajankohdasta oli vielä varovainen: vappuna pelataan, jos ei tule takaiskuja. Perinteisten kevättalkoisen alustavaksi ajankohdaksi on kuitenkin päätetty, säävarauksella, lauantai 13.4., koska seuraavassa viikonvaihteessa on pääsiäinen, jolloin monella golfin ystävälläkin on muita menoja.

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen