Simulaattori on ahkerassa käytössä

Simulaattori on ollut käytössä nyt reilu kaksi kuukautta ja suosio on ollut hyvä.
Tommi Nousiainen kertoo, että on tosi tyytyväinen, miten positiivisesti homma on lähtenyt käyntiin.
Eniten aikoja varataan aamuisin ja iltaisin. Myös viikonloppuisin perjantaisin ja lauantaisin simussa käydään tosi ahkerasti. Jonain päivinä simulaattori on myyty jopa ihan täyteen. Ja esimerkiksi nyt maanantaina aikoja oli vapaana enää iltayhdeksän jälkeen.

Tommi kertoo, että puttaamista aiotaan vielä parantaa. Simuun on tarkoitus hankkia tasainen matto, joka ulottuisi seinään asti. Näin puttaaminen voitaisiin suorittaa loppuun asti eikä automaattiputtausta tarvisi käyttää.
Tommi kertoo myös, että tarkoitus on laittaa simulaattorihuoneeseen jääkaappi, josta pelaajat voivat ostaa juomaa.

Ja pelaajia simulaattorissa on tosiaan jo aamutuimaan. Toissa sunnuntaina aamuvirkkuina olivat Antti Luukkonen, Nina Littman ja Aki Muhli. He pelasivat Bethesdan kenttää ja kertoivat, että kenttä on kiva, metsäinen ja mukava silmälle.
Antti on käynyt pelaamassa simulaattorissa jo useamman kerran. Kertoi, että on mukava, kun palloa ei tarvitse hakata pelkästään seinään. Hän on ottanut Tommilta pari tuntia ja käynyt simulaattorissa testaamassa miten oppi on mennyt perille.
Antti kiittelee myös sitä, että valittavana on hyvinkin erilaisia kenttiä.
Antti on osallistunut myös seuran pariscrambleen, jossa on itse asiassa ykköstilalla Esa Torniaisen kanssa

 

Aki Muhli, Nina Littman ja Antti Luukkonen

Myös Reijo Pikkarainen oli varannut kyseiseltä sunnuntailta ajan simulaattoriin. Hän on käynyt simulaattorissa kavereitten kanssa muutaman kerran, joista kerran pelasivat kierroksen ja muut kerrat harjoittelivat rangella.
Tällä kertaa oli tarkoitus pelata kierros kaverin kanssa, mutta tämä oli harmillisesti sairastunut. Niinpä Reijo päätti lyödä palloa rangella. Tosin hän mietti näinköhän jaksaa hakata yksin kokonaisen tunnin.
Rangella Reijo lyö vuorotellen eri mailoilla. Totesi, että eihän oikeallakaan kentällä lyödä samalla mailalla monta kertaa peräkkäin.

Simulaattorin pariscrambleen on osallistunut kymmenkunta paria. Tällä hetkellä kovin pari on Esa Torniainen/Antti Luukkonen nettotuloksella 62,33.
Kisaa ehtii pelata vielä kuun loppuun asti. Neljä parasta paria pääsee semifinaaliin ja kaksi parasta jatkaa finaaliin.
Kisaa organisoiva Tom Sandström kehottaa osallistumaan kisaan. Hän on itsekin osallistunut ja kehuu, että kisakenttä Sedgefield CC on mukava, helpohko kenttä. Vettä ei ole liikaa eikä syviä bunkkereita.
Kisan ohjeet löytyvät Kymen Golfin nettisivulta.

Kirjoittaja: Maija Tuunila

Kategoriassa Etusivu, Uutiset