Simulaattori Talvikisa

Kymen Golf järjestää harjoitushallin simulaattorissa Talvikisan. Kilpailumuoto on 2 hengen tasoituksellisnen scramble. Testatkaa eri kenttiä, ja laittakaa minulle (heikki.illiminsky@steveco.fi) tai Tom Sandströmille (tomppa@live.fi) 17.2. mennessä ehdotuksenne pelikentäksi. Eniten ääniä saanut kenttä valitaan pelikentäksi. Tarkoituksena on polkaista kisa käyntiin 18.2. alkavalla viikolla.

Ohjeet ja kilpailumääräykset tulevat simulaattorin viereen ja ne myös löytyvät sitten myös KG kotisivuilta. Alkusarjassa sama kilpailija voi pelata useassakin eri joukkueessa mutta finaaleihin voi päästä vain yhdessä joukkueessa.

Koska simulaattorin puttaus ei ole kovin hyvä, käytetään pelimuodossa ”automaatti”-puttausta.

Testimme mukaan tällaisen kahden pelaajan kierroksen pystyy pelaamaan tunnissa.

Käykää pelaamassa ja seuratkaa kotisivuja. Lisää infoa tulee kunhan saamme kaiken valmiiksi.

Kirjoittaja: Heikki Illiminsky

Kategoriassa Etusivu, Yleinen