Jäsen -ja kausipelimaksu laskut lähetetty. Kausipelimaksun maksaneille etuja.

Viime viikon lopulla lähetettiin ensimmäistä kertaa jäsen -ja kausipelimaksu laskut sähköisesti niille jäsenille joiden sähköpostiosoite löytyy NexGolfin tiedoista, (n. 860 hlöä). Lopuille laskut lähtivät tämän viikon alussa perinteisesti postin välityksellä. Kymen Golf ry:n jäsenmaksun eräpäivä on 28.2.2019. Jäsenmaksua ei voi maksaa osissa! Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksun ensimmäinen eräpäivä, jos kausipelimaksua esim. maksaa 10 erässä on 31.1.2019. Muut eräpäivät näkyvät laskun mukana tulleessa maksuohjeessa. Jos kausipelimaksun maksaa kokonaisuudessaan yhdellä kerralla, voi maksun suorittaa ennen kun aloittaa pelaamisen keväällä. Kausipelimaksua voi myös maksaa liikuntaseteleillä/kortilla.

Kymen Golf ry:n jäsenmaksu sisältää tänä vuonna kaksi pelikierrosta kentällämme. Eli jos ei ole aikomusta maksaa kausipelimaksua saa maksettua jäsenmaksua vastaan pelata kaksi pelikierrosta kauden aikana. Nämä pelikierrokset ovat siis henkilökohtaisia, ja vain heille jotka eivät maksa kausipelimaksua.

Kausipelimaksun maksaneille neuvottelemme parhaillaan erilaisia etuja lähikentille. Koski Golfin kanssa sovittu yhdestä veloituksettomasta pelikierroksesta kauden aikana. Koski Golfin kanssa neuvotellaan myös selvästi edullisemmasta green fee hinnasta tiettyinä ajankohtina. Iitti Golfin kanssa neuvotellaan samanlaisesta yhteistyöstä. Porvoo Golfin kanssa sovittu 25€ green fee maksusta joka on voimassa koko kauden ajan maanantaisin koko päivän ajan sekä lauantaisin klo 14 jälkeen. Imatran Golfin kanssa sovittu green feen hinnaksi 30€. Etuja tulee talven/kevään aikana vielä lisää, joten tulevalla kaudella kannattaa ehdottomasti lunastaa kausipelimaksu kentällemme.

Pelikauden aikana on myös mahdollista ostaa kymppikortteja. Kymen Golf ry:n jäsenille 10 x green fee maksaa 400€. 10 x 9 reiän green feen hinta Kymen Golf ry:n jäsenille on 250€.

Jos laskuista tai maksuista kysyttävää, ottakaa yhteyttä Tj. Tommiin, tommi.nousiainen@kymengolf.fi, tai 044-5706877.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset