Kiinnostaako Golf? Lasten/nuorten ilmaiset golftreenit talvihallilla.

Ensi viikon maanantaina 29.1. klo 18:30, kokoontuu Kymen Golfin talvihallilla uusi lapsille/nuorille tarkoitettu ryhmä golftreenien merkeissä. Treeneihin voivat osallistua kaikki golfista kiinnostuneet 10 – 15 vuotiaat tytöt ja pojat. Harjoitukset pidetään aina kerran viikossa, maanantaisin klo 18:30-19:30, ja harjoituksiin osallistuminen on ilmaista. Osallistujilla ei tarvitse olla omia välineitä, mailat ja pallot löytyvät seuran puolesta. Omat sisäpelikengät olisi hyvä olla mukana. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun tulee paikalle osoitteeseen; Keisarinmajantie 11. Kymen Golfin talviharjoitustila löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta. Treeninen vetämisestä vastaa Kymen Golfin pro Tommi Nousiainen. Kaikki nuoret joukolla mukaan!

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Juniorit, Uutiset