Avoimet laskut NexGolfissa.

Olemme siirtymässä sähköisen laskun lähettämiseen, ja tästä johtuen NexGolfin ohjelmaan on tehty ajo, joka on aiheuttanut sen, että kaikkien NexGolfissa olevien jäsentemme kohdalla on tullut näkyviin avoimia laskuja. Lähes 100% nämä avoinna olevat laskut ovat aiheettomia. Suurin osa niistä koostuu vuosittain osakkeiden antamista alennuksista kausipelimaksuun, tai jos on maksanut vain jäsenmaksun, niin näiden vuosien kohdalla kausipelimaksu näkyy avoimena laskuna. Olemme ajamassa massahyvitystä näiden laskujen osalta joten nämä aiheettomat avoimet laskut poistuvat Teidän tiedoistanne lähipäivien aikana. Eli tämä ei vaadi Teiltä mitään toimenpiteitä. Pahoittelemme tapahtunutta ja Teille asiasta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset