Kausipelimaksu kampanja päättynyt. Asetettu tavoite ei täyttynyt.

Joulukuun alussa aloitettiin Kymen Golf ry:n jäsenille ja Kotkan Golf Oy:n osakkeenomistajille suunnattu kampanja, jonka tavoitteena oli kerätä 550 henkilöltä sitoumus kausipelimaksun maksamiseksi pelikaudelle 2019. Yli 26 vuotiaita kampanjaan sitoutuneita saatiin kasaan 367 kpl, joten kampanjan ehdot eivät täyttyneet. Ensi viikolla aloitetaan tulevan pelikauden laskujen tekeminen, ja jäsen- sekä kausipelimaksu laskut lähetetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa sähköisesti. Käykää tarkistamassa NexGolfissa että tiedoistanne löytyy voimassa oleva sähköpostiosoite. Lähetettävien laskujen liitteenä myös perinteinen maksuohje josta selviää miten maksuja voi taas maksaa esim. useammassa erässä. Jos laskujen/maksujen suhteen epäselvyyksiä, ottakaa yhteyttä Tj. Tommiin, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset