Pro Tommin talviharjoitukset alkavat hallilla viikolla 3.

Pro Tommin vetämät talviharjoitusryhmät aloittavat talviharjoittelun viikolla 3. Ensimmäiset harjoitukset siis ma 14.1. alkaen. Kotisivullemme tulee taas taulukko josta näkyy milloin hallilla pyörii harjoitukset. Tämän taulukon yhteyteen tulee näkymään viikoittaiset ohjelmat josta näkee mitä oppilaat harjoittelevat milläkin viikolla. Eli jos esim. viikolla 5., kaikilla ryhmillä olisi ohjelmassa puttia, on tämän viikon aikana kaikki peruslyönti paikat aina vapaina muille harjoittelijoille. Eli harjoitusten aikana voi hallissa myös muut harjoitella. Tommi lähettää vielä sähköpostilla tiedot eri ryhmien osallistujista sekä viikoittaisen ohjelman. Seuraavissa ryhmissä on vielä tilaa; Naisten to klo 17:30-18:45 ryhmä, Avoin ryhmä, su klo 16-17 sekä su klo 18-19. Ilmoittautumiset suoraan Tommin sähköpostiin, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

 

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset