Data Group palkitsi holarintekijät

Isännät ja paikalla olleet palkitut holarintekijät. Edessä Raimo Pippola, Seija Antikainen ja Jarkko Pippola. Takana vasemmalta Markku Espo, Janne Seppälä, Juha Karvonen ja Timo Eronen. (Kuva: Kai Kilappa)

Kotka Golf Centerin yhteistyökumppani Data Group Sata IT palkitsi jälleen perinteisellä tavalla pelaajat, jotka tekivät Mussalon kentällä kauden aikana hole in onen. Kunniakirjat ja sampanjapullot tykötarpeineen luovutettiin Data Groupin Kotkan toimipaikassa kuluneella viikolla järjestetyssä kahvitilaisuudessa.

Tilaisuutta isännöivät perheyrityksen johtoon kuuluvat Jarkko ja Raimo Pippola. Kiitokset hienon perinteen jatkumisesta lausui Kotka Golf Centerin ja palkittujen puolesta Tommi Nousiainen.

Mussalossa tehtiin kauden aikana kahdeksan holikkaa, mikä on hieman vähemmän kuin keskimäärin kaudessa: Juha Karvonen 28.4. väylällä 13, Seija Antikainen 6.5. väylällä 17, Janne Seppälä 18.6. väylällä 13, Esa Laine 18.6. väylällä 3, Janne Kytömäki 3.9. väylällä 17, Sari Hietanen 9.9. väylällä 7, Markku Espo 29.9. väylällä 7 ja Timo Eronen 12.11. väylällä 17.

Erityismaininnan arvoista on, että Janne Seppälä löi holarinsa 61-tiiltä. Timo Erosen hole in one puolestaan oli vuodenaikakatsannossa poikkeuksellisen myöhäinen, ehkä myöhäisin Mussalossa tehty.

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen