Unelmien Kisakesä High Five kilpailusarjan voittajat selvillä!

Golfkauden 2018 aikana pelattiin viiden osakilpailun High Five kilpailusarja. Kokonaiskilpailussa kilpailtiin kahdessa eri sarjassa; M + N HCP LP sekä yhdistetty M + N HCP PB. Kokonaiskilpailun lopputuloksiin laskettiin pelaajan kolmen parhaan osakilpailun yhteistulos. Unelmien kisakesä matkalahjakortin voitti LP HCP sarjassa Olli-Pekka Jaakola yhteistuloksella 213 lyöntiä ja yhdistetyn HCP PB sarjan paras ja lahjakortin voittaja on Tommi Sievers, kolmen osakilpailun yhteispisteillä 105. Isot onnittelut molemmille voittajille. Lahjakortit luovutetaan voittajille golfklubilla su 7.10. pelattavan kinkkukilpailun jälkeen. Tällöin palkitaan myös muut kauden aikana matkalahjakortin voittaneet pelaajat sekä suoritetaan matkalahjakortin arvonta. Oheisista pdf tiedostoista selviää kummankin sarjan lopputulokset.

LPHcpHighFivetulokset5osakilpailunjälkeen

PbHcpHighFiveTulokset5osakilpailunjälkeen

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset