Kenttää ja harjoitusalueita kehitetään syksyn aikana.

Kotkan Golf Oy:n hallitus on kokouksessaan päättänyt aloittaa muutaman korjaus/uudistustyön kentällä. Kentän 18. viheriö uusitaan kokonaan. Työt aloitetaan tänään ti 25.9. Työt aloitetaan irrottamalla nykyisen viheriön nurmipinta. Ensi viikolla viheriönurmi siirretään nykyiseltä viheriöltä pois,(ensi viikolla järjestetään talkoot nurmen siirtämiseksi) ja aloitetaan uuden viheriön pinnan muotoilu ja reunojen täyttö. Molempia bunkkereita muotoillaan samalla hieman. Tämä viheriö on pois pelistä koko loppukauden. Loppukauden ajan tämän väylän viheriönä toimii lähipelialueella olevan harjoitusbunkkerin edessä oleva harjoitusviheriö. Kenttä säilyy myös tasoituskelpoisena.

Tämän työn jälkeen aloitetaan rangella kahden kohdeviheriön rakentaminen. Kohdeviheriöiden pinta tehdään tekonurmesta. Tämä työ tulee hieman vaikeuttamaan harjoittelua rangella. Tämän työn aloittamisesta informoidaan pelaajia myöhemmin. Tehtävä työ tulee rajoittamaan harjoittelua rangella.

 

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset