High Five V. Huuma Open Su 16.9. klo 10.

Sunnuntaina 16.9. pelataan High Five kilpailusarjan viides ja viimeinen osakilpailu, Huuma Open. Kilpailussa kolme sarjaa; Yleinen 18 r Lp Hcp, hcp< 14,4. M 18 r Pb Hcp, hcp>= 14,5. N 18r Pb Hcp. Myös paras Scr palkitaan. Ilmoittautumiset kilpailuun viimeistään pe 15.9. klo 14 mennessä, joko Nexgolfin kautta tai caddiemasterille, caddie@kymengolf.fi tai 05-2103700. Monella pelaajalla on vielä mahdollisuuksia napata itselleen unelmien matkalahjakortti. Oheisista tiedostoista selviää kilpailusarjojen tilanne ennen viimeistä osakilpailua. Lopputuloksiin lasketaan 3 parhaan osakilpailun tulokset. Huuma Open pelataan yhteislähdöllä ja kilpailu alkaa klo 10:00.

LPHcpHighFivetulokset4osakilpailunjälkeen

PbHcpHighFiveTilanne4osakilpailunjälkeen

 

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset