Kiitokset SM-65 kisaorganisaatiolle

Tervehdys ystävät hyvät.

Allekirjoittaneella oli kunniatehtävä toimia SM-65 herrojen kilpailun johtajana.  Mielihyvin saatoin seurata kilpailuorganisaation toimivuutta kisojen aikana.  Organisaatio rakentui seuramme vapaaehtoisista tekijöistä. Ilman heidän  työpanosta homma ei olisi toiminut. joten monet kiitokset Teille kaikille tasapuolisesti.  Pelaajilta saadun palautteen mukaisesti kaikki toimi moitteettomasti ja kenttä sai omat kehunsa.  Kilpailussa oli hieman yli sata pelaajaa, ja korviini ei kantautunut yhtään negatiivista lausuntoa kisoista tai niihin liittyvistä järjestelyistä.

 

Olin myös hyvin tyytyväinen seuramme pelaajien mainiosta osaamisesta pelien osalta.  Erityisesti haluan korostaa seuramme kahden joukkueen sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon sijoille 2-3.  Tämä korostaa osaamista laajemmalti.  Toki Veijo Suomelan taistelu voitosta loppuun asti oli hieno saavutus, hopea sija on aivan erinomainen saavutus.

Kilpailun merkitys seuran kannalta on taloudellisesti myös merkittävä, koska saimme tuloja kilpailusta.  Näillä varoilla voimme osaltaan kehittää seuran toimintaa.  Lisäksi Kotka ja kenttämme pelipaikkana sai oivaa mainosta.

 

Haluan laajentaa kiitoksiani myös Midien pelaajille, jotka myös ovat menestyneet erinomaisesti kuluvan kesän aikana.  Tätä kirjoittaessani jään odottelemaan myös Eliaksen ja Tapsan hyviä suorituksia.   Seurayhteisön ja kenttäyhteisön palveluksessa on palkattu henkilöstö, jolla on myös erinomaisen suuri merkitys laajemmalle onnistumiselle, koska ilman heidän osaamista meidän olisi kovin hankala harrastaa lajia näin loistavissa olosuhteissa.  Nälkäisenä ei myöskään onnistu mikään, joten kiitokset Esalle ja Holarin henkilökunnalle kisojen ruokahuollosta.

 

Allekirjoittanut toivottaa hyviä pelejä ja mukavaa harrastamista kaikille seuramme jäsenille, samalla muistutan, että aina ei tarvitse kilpailla voi ihan vain pelaillakin.  Päätän kirjoitukseni toteamukseen, että edustan mielelläni ja ylpeänä seuraamme ja koko golfyhteisöä.  Puheenjohtajana on helppo olla, kun ympärillä toimii monialaosaajia.

 

Pallot kuppiin ja mukavaa kesän  jatkoa.

Veli-Matti Pyysing

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoittaja: Veli-Matti Pyysing

Kategoriassa Etusivu, Yleinen