SM-kisa lähestyy, toimitsijahaku tiivistyy

Kentällämme järjestettävään M65-sarjan lyöntipelin Suomenmestaruuskilpailuun on aikaa kolme viikkoa. Kisaorganisaation kokoaminen tiivistyy.

Jäsenistön talkoopanoksella on olennaisen tärkeä merkitys kilpailujen läpiviemiselle onnistuneesti. Vapaaehtoisia tarvitaan tiistaina ja keskiviikkona 17.-18.7. niin tulospalvelua hoitamaan kuin forecaddieiksi väylille liputtamaan lyöntilupia ja havaitsemaan pallojen laskeutumispaikkoja.

Lomakkeet, joihin kerätään vapaaehtoisten ilmoittautumisia, ovat jonkin aikaa olleet Mussalon golfklubin ilmoitustaululla. Niissä on vielä runsaasti tilaa uusille nimille; tähän mennessä on saavutettu noin kolmannes tavoitellusta toimitsijavahvuudesta.

Lomakkeisiin voi kirjoittaa nimensä itselleen sopivan tehtävän, ajankohdan ja väylän ruutuun. Forecaddieiden osalta on syytä huomata, että tavoitteena on saada kuhunkin vuoroon kahden henkilön tiimi.

– Tarkistakaa siis kalenterinne ja liittykää reippaasti vahvistamaan kisaorganisaatiota! toivottaa SM-kilpailujen järjestelytoimikunta.

Lisätietoja antavat: tulospalvelusta Miia Pulliainen (040-8211235, miia.pulliainen@live.com) ja forecaddietehtävistä Markku Espo (0400-364810, markku.espo@kymp.net).

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen