Pulkkanen toiseksi paras suomalainen Marokossa

”Hattu-Tapion” pelit jatkuivat tasaisena Trophee Hassan ll -turnauksessa loppuun asti. Sunnuntaina Pulkkasen 72 lyönnin kierrokseen mahtui kaksi birdietä ja kaksi bogia. Pulkkanen päätyi jakamaan kisassa sijalukua 36 (+3). ”Hattu-Tapion” rahakirstuun kilahti Marokosta 17 250 euroa.

Tapsa oli tyytyväinen kisaesitykseensä, mutta jatkossa hän odottaa vähän terävämpiä otteita.

– Ihan ok kisa taas. Kaikkea ei koneesta saatu irti, mutta hyvällä suunnalla ollaan, totesi Tapsa Golfpisteelle.

Mikko Ilonen (-6) oli paras suomalainen Marokossa. Ilonen oli lopulta jaetulla kolmannella sijalla. Voiton nappasi Ranskan Alexander Levy, jolle lahtelainen jäi kahdella lyönnillä. Mikko Korhonen (+4) hiipui kisan loppuvaiheessa ja sijoitukseksi Rabatissa tuli 41.

Pulkkasen pelit jatkuvat ensi viikonvaihteessa Kiinassa.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu