Kymen Golf ry:n hallituksen tiedotteita

Kevättä kohti hyvien päätöksien kannustamana.

Hei kaikille ja kuumeista kevään odotusta huolimatta sakeasta lumisateesta, joka hallitsee tätä päivää. Kokemuksesta tiedämme, että kevät tulee tuota pikaa ja pelit alkavat. Toivottavasti olet valmistautunut kuumaan golfkesään napsimaan hienoja palkintoja ja osallistumaan uudenlaisiin ja myös vanhoihin formaatteihin perustuviin kisoihin. Toki pelata voi ilman kilpailuihin osallistumatta, kunhan on hauskaa.

Päätöksiä

Taloudellinen tila ja jäsenmäärä

Seuran ja Oy:n taloudellinen tila on tällä hetkellä hyvä ja maksuvalmius on riittävä, joten olemassa olevilla varoilla voidaan harjoittaa seuratoimintaa ja osakeyhtiö voi omalla tahollaan huolehtia omista velvoitteista kuten henkilöstöstä, kentästä ja koneista sekä rakennuksista. Vertailu muualla Suomessa toimiviin golfyhteisöihin voidaan todeta, että meillä menee taloudellisesti ja muutoin paremmin kuin monissa muissa yhteisöissä. Eli toimintamme on tällä hetkellä vakaalla pohjalla. Hallituksen täytyy kuitenkin katsoa tulevaisuuteen ja varojen jokapäiväiseen riittävyyteen ja vahvaan taseeseen.
Huolia talouteen tuo sen, että jäsenmäärämme on tällä hetkellä tasan 1000 henkilöä. Jäsenrakenne painottuu senioripelaajiin, joten tätä kautta tulevien vuosien aikana tulee tapahtumaan luonnollista poistumaa. Lisäksi osa jäsenistämme on joutunut muuttamaan muualle työn perästä, tällä on myös vaikutusta jäsenien lukumäärään. Seuran ja Oy:n talouteen vaikuttavat myös vähentyneet harjoitushalli- ja range tulot. Edellä mainittujen tosiseikkojen vuoksi hallitus pyrkii kaikilla toimilla siihen, että saataisiin uusia jäseniä. Tähän toimintaan tarvitaan jokaisen jäsenen mahdollinen toiminta esim. vapaaehtoisena tekijänä kesän tulevissa tapahtumissa.

Kapteeni Juha Hirvi on suorittanut tuomarikurssin erinomaisesti, joten meillä on uusi tuomari käytettävissä. Kapteenimme Juha kaipaa toimijoita klubitoimikuntaan, joten ota yhteys Juhaan, jotta saadaan viihdettä ja hupia toimintamme suolaksi.

Lady kapteeni Satu Kauhanen yhdessä naistoimikunnan kanssa on valmistellut kesän seuraotteluita mm. Rönnäsistä tulleen ehdotuksen perusteella, jonka mukaisesti vierailijat haluaisivat ottaa matkalle mukaan miehiä.

Miia Pulliaisen vetämä junnutoimikunta kaipaa myös lisää jäseniä, jotta kesä saataisiin vietyä läpi junnujen osalta. Koski Golfissa järjestetään Future Tourin osakilpailu 14.6. ja tähän kisaan pyritään saamaan seurastamme 1-2 pelaajaa.

Kilpailu- ja sääntötoimikunta Heikki Illiminskyn johdolla on saanut kisakalenterin lähes valmiiksi. Kalenteri valmistuu seurainfoon mennessä. Kesän pelaamisen ehkä merkittävin muutos tehdään väylälle 13. Droppipaikka siirretään vesiesteen yli uuteen paikkaan sillan jälkeen tien vasemmalle puolelle. Siirron merkitys on jouduttaa pelaamista ja vähentää pallohävikkiä vesiesteeseen.

Kotkassa pidetään M65 LP sarjan suomen mestaruuskilpailut. Tätä varten hallitus perusti toimikunnan, joka huolehtii kisojen järjestelystä. Toimikunta ei aivan yksin pysty hoitamaan kisoja joten tervetuloa toimitsijaksi 17. – 18.7.2018 kisaan, jossa nähdään kokeneita lajin taitajia eri puolilta Suomea.

Seuramme nettisivut uudistuvat kevään aikana, joten ensi kesänä pääsette varamaan peliajat ja katsomaan muita tärkeitä asioita uusituilta sivuilta. Sivujen pitäisi olla valmiit hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Sivut ja niihin liittyvät palvelut ostetaan ulkopuoliselta toimijalta Golfpisteeltä. Tietotekniikka palveluista vastaa paikallinen Data Group.

Palvelu- ja caddietoimintaan palkataan kesäksi neljä nuorta henkilö, joiden koulutuksesta vastaa Tommi Nousiainen, hän toimii myös head caddiemasterina. Palvelutoimintaa pyritään kehittämään yhdessä ravintolayrittäjän kanssa.

GDPR- tietosuoja-asetuksen vaikutukset koskevat myös seuraamme eri rekisterin osalta ym. Teknisten valmiuksien osalta asia hoidetaan Data Groupin kanssa. Asiasta on myös laadittu allekirjoittaneen toimesta ohjeistusta seuratoiminnassa vaadittaviin muutoksiin eri rekisterien osalta.

Midi ikäinen kilpapelaaja Ville Karhu on esittänyt seuralle taloudellisen tukipyynnön omien kilpailumaksujen maksaminen osalta. Asia on vielä avoinna ja hallitus odottaa pyynnön esittäjältä uutta selvitystä omasta osallistumisesta seuran toimintaan mahdollisen taloudellisen tuen myöntämisen perusteista.

Arto Murto on ilmoittanut 10.3.2018 luopuvansa luottamustehtävissä seuran hallinnossa.

Tämä tarkoittaa sitä, että Arto Murto ei jatka senioritoimikunnan puheenjohtajana eikä myöskään seuran hallituksessa. Arton ilmoitus vaikutti siihen, että allekirjoittaneen täytyi pyytää Jaakko Kujalalta apua senioripelaajien kesän kilpailujen ja myös muun toiminnan järjestämiseksi. Jaakko hoiti hommat, joten kisoja on ja toiminta on taattu kesälle 2018 seniorien osalta. Tässä kohdin haluan huomauttaa, että senioritoimikunta kaipaa uutta puheenjohtajaa, koska Jaakko Kujala on siitä kertaalleen luopunut viiden vuoden pestin jälkeen. Joten uudet halukkaat ovat tervetulleita toimikuntaan ja erityisesti sen vetäjäksi.

Kiinteistömaailma/ Merja Sundberg ja Race to London kilpailu loppuu.

Kilpailun pääsponsori ja kisan luoja Merja Sundberg on ilmoittanut lopettavan yllä mainitun kilpailun ainakin kaudelta 2018. Lopettamisen syistä osaa kertoa parhaiten Merja itse ja myös Niko Kuitunen, joka on vetänyt kisat hienosti yhdessä Merjan kanssa. Sponsorilla ja järjestäjä Nikolla oli täksi kaudeksi uusia ideoita, jotka näin kuitenkin jäävät pois. Puheenjohtaja ja seuran hallitus pahoittelee kisan poisjääntiä, koska kisa on ollut jo monena vuotena kesän kohokohtia kilpailullisesti, hengen luojana sekä taloudellisesti hyvin merkittävä.

Kausi-info 17.4.2018 klo 18.00 ja vähän muutakin

Olen jättänyt kirjoituksessani muutamia asioita tarkoituksella auki, jotta tulisitte sankoin joukoin kausi-infoon kyselemään ja keskustelemaan kuinka kesällä viihdytään golfin parissa.
Seuramme on näkyvillä XAMK-ammattikorkeakoulun tiloissa järjestettävässä liikuntapäivässä 18.4.2018. Seuran edustajina ovat paikalla allekirjoittanut, Satu Kauhanen, Miia Pulliainen ja Juha Hirvi.
Seuramme kentästä ja osittain toiminnasta tehdään ammattilaisten toimesta näyttävä some tapahtuma, joka leviää valtakunnallisesti ja sähköisesti. Tämä liittyy Kaakon alueen mainostamiseen ja markkinointiin. Some tapahtuma ei aiheuta kustannuksia seuralle, koska se on hankittu erään kirjoituskilpailun palkintona.

Odotan henkilökohtaisesti lämmintä kesää ja innokkaita golffareita, joille on luvassa satumaisen arvokkaita palkintoja kesän kilpailuista voittamalla tai arvalla. Tavataan kausi-infossa, jossa ei pitkästytetä ketään pitkillä esityksillä, jutellaan ja vastailen kaikkien teidän kysymyksiin tehdyistä päätöksistä tulevasta kesästä ja ihan mistä tahansa.

Kotkassa 2.4.2018

Veli-Matti, puheenjohtajanne

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu