Hattu Tapion kuulumisia.

Aurinko alkaa näyttäytymään Suomessa ja kevät on käsillä. Kenttien aukeaminen näyttää myöhästyvän tänä vuonna. Olen ollut Suomessa kaksi viikkoa syömässä karjalanpiirakoita ja treenaamassa fysiikkaa Eero Partion kanssa. Golfswingiäkin olen hieman hionut Tommin kanssa. Olemme parantaneet kiertoa taaksevientiin ja tällä hetkellä tuntuu helpolta lyödä palloa.
Kävin tällä välin myös Golfliiton fyysisissä testeissä Vierumäellä. Maajoukkuevalmentaja Fredrik Jendelid oli tuonut Itävallan maajoukkueajoiltaan lääkäreitä tekemään liikkuvuustestejä. Sain hyviä liikkeitä lantion alueen kehittämiseen ja Eeron kanssa on tarkoitus ottaa näitä käyttöön varsinkin alkulämmittelyssä.

Lähitulevaisuus tuo tullessaan leirin tuttuun kohteeseen Espanjan Panoramicaan. Kohde valikoitui viime vuoden positiivisen leirikokemuksen perusteella. Treenaan viikon verran erityisesti wedgejä. Tarkoitus on virittää mies kuntoon tulevaa kisarupeamaa varten. Treenikaveriksi mukaan lähtee Kalle Samooja.

Kilpailut jatkuvat osaltani US Mastersin jälkeisellä viikolla Espanjan Avoimissa 12.-15.4. Matkustan sieltä suoraan Marokkoon ja sieltä vielä Kiinaan. Espanjalaisilta pelaajilta olen kuullut, että Avoimissa pitää pystyä tekemään paljon birkkuja ja että alhaisia tuloksia on luvassa. Kisa-areena sijaitsee lähellä Madridin keskustaa. Marokko taitaa olla hieman päinvastainen haaste. Kenttä on huhujen mukaan kapea ja pitkä. Valtameren läheisyys voi tuoda myös tiukkoja pelikelejä. Molempia kisoja odotan suurella mielenkiinnolla. Kiinan kisaan oman mausteen tuo matkustus Marokosta Pekingiin. En urallani kovin paljoa ole matkustanut poikittaissuunnassa ja aikaerorasitukset ovat osittain uusia kokemuksia. Uusia haasteita on kuitenkin hyvä ottaa vastaan ja katsoa miten keho ja pää reagoi.

Tapio

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu