Golfhäftet 2018. Pelaa golfia puoleen hintaan ja tue samalla Kymen Golf ry:n junioritoimintaa.

Golfhäftet 2018 – Pelaa golfia puoleen greenfee-hintaan
Golfhäftet antaa sinulle mahdollisuuden pelata golfia puoleen greenfee-hintaan yli 900 golfkentällä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Italiassa. Golfhäftet maksaa ainoastaan 55 Euroa, mikä merkitsee sitä, että säästät rahaa jo 2-3 golfkierroksen jälkeen. Varaat ajan tai vierailet haluamallasi golfklubilla, aivan kuten tavallisesti. Golfkentällä näytät Golfhäftet-kortin ja pelaat silloin puoleen greenfee-hintaan.Etu käytettävissä kerran per kenttä kauden 2018 aikana. Pelaa joillakin Pohjoismaiden ja Euroopan parhaista golfkentistä puolella greenfeellä, suunnittele golfviikonloppusi tai luo omat golfpakettisi — osta Golfhäftet 2018.

Saat myös golfiin liittyviä tarjouksia kauden aikana, kaikkea mahdollista hotelliasumisesta golftuotteisiin.

Ostamalla Golfhäftet kortin toimistoltamme menee osa tuotoista Kymen Golf ry:n junioritoiminnan tukemiseen.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu