Kymen Golf hakee Caddiemastereita tulevalle golfkaudelle.

Haemme tulevalle golfkaudelle caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin. Caddiemasterit varaavat peliaikoja, tekevät kilpailuiden tulospalvelua, jäsenrekisterin ylläpitoa ja myyvät pro-shopin tuotteita. Kassanhoito ja raha tilitykset sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kuuluvat työtehtäviin.

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu välille toukokuu – lokakuu. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa ja työvuoroja on 3-6 viikossa, ja päivittäinen työaika on 5 – 8 tuntia. Työajat sijoittuvat klo 8 – 19 välille.

Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja sitoutumista työhön, suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä koko golfkauden ajan. Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin tehtävästä katsotaan eduksi. Palkkaus on golfalan TES:n mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.3.2018 mennessä osoitteeseen tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

Tiedustelut puh. 044-5706877.

Paikat täytetään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopivat henkilöt löytyvät.

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu