Kymen Golf ry:n vuosikokouksen antia

Seuramme vuosikokous pidettiin 14.12.2017.  Paikalla oli kolmisenkymmentä jäsentä.  Teille, jotka ette päässeet paikalle ajattelin kirjoittaa kokouksen kulusta ja päätöksistä, joten klikkaa lue lisää painiketta, näin pääset tarinan saloihin kiinni.

 

Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös, toimintakertomus, toimintasuunnitelma 2018 ja annettiin luonnollisesti vastuuvapaus hallitukselle.  Allekirjoittanut valittiin seuran puheenjohtajaksi, kiitos luottamuksesta kaikille.  Asemaani perustuen minulla on ilo kirjoitella teille kaikista tärkeista seuran asioista ja vähän niiden vierestäkin. Seuran talous on tällä hetkellä hyvällä tolalla ja rahat riittävät jokapäiväisten laskujen maksamiseen, hankintoihin ja toiminnan pyörittämiseen.  Tiivistettynä voin todeta, että maksukyky on hyvä.  Tarkemmat tiedot tiinpäätöksestä kerron niitä kysyville.

Toiminnassa ei kuitenkaan voida jäädä lepäämään  laakereille ja sitä varten tulevaisuutta täytyy kehittää koko ajan asiakasystävälliseen suuntaan.  Tätä suuntaa kutsuisin hyvän tuotteen myymiseksi ulkopuolisille taholle. Hyvä tuote tarkoittaa tässä yhteydessä golf harrastusta ja kaikkea siihen liittyvää  Itse kutsuisin tuotettamme mieluusti viihtyvyyskeskukseksi, jossa ihmiset harrastaisivat mielekästä toimintaa.  Toiminnnan ei tarvitse olla pelkästään golfpallon lyömistä

Toimintamme kehityksen airueeksi ja päätöksentekijöiksi kokous valitsi hallitukseen henkilöt, jotka haluan esitellä oman subjektiivisen näkemykseni mukaisesti.  Kapteeniksi valittiin kovan luokan urheilumies Juha Hirvi, kapteeni osallistuu hallituksen kokouksiin.

Satu Kauhanen, ladykapteeni.  Satu on uuttera ja tarkka pedagogiikan asiantuntija, joilloin asiat ovat järjestyksessä.

Miia Pulliainen, junnutoimikunnan vetäjä.  Miia on golfin huippuosaaja kilpagolfin puolelta.  Miia omaa myös maagiset taidot valmennuksen vaikealla saralla.

Arto Murto, senioritoimikunnan puheenjohtaja.  Arto hoitaa puheet kuuluvasti ja korkealta.  Hän taitaa myös liike-elämän salat sulan veden ja myös jään aikaa.  Arto on myös toiminnan uudistaja.

Jani Piipari, hallituksen jäsen.  Jani tietää eri palloilulajeista lähes kaiken.  Hän on taitavan golffarisuvun perinnön jatkaja.  Jani osaa mainonnan ja markkinoinnin sekä tuntee yrityselämää hyvin laaja-alaisesti.

Heikki Illiminsky.  Kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtaja.  Ilman Heikin insinööriaivoja seuran olisi lähes mahdotonta järjestää kilpailuja ja kilpailukalenteria.  Heikki osaa säännöt ja taitaa golfin pelaamisen.

Risto Vuoksiala. Tiedostustoimikunnan puheenjohtaja.  Risto taitaaa median ja golfin pelinä.  Valmennuksestakin Risto melko paljon tietää ja osaa sitä soveltaa.

Kuten huomaatte seurallamme on monipuolisen osaava hallitus kaudelle 2018.  Yritän yhdessä kapteenin ja hallituksen sekä muiden toimijoiden kanssa tehdä olonne ja harrastuksestanne mahdollisimman mukavan.  

 

Mukavat joulut ja olkaa toisianne lähellä

t. Veli-Matti

 

 

 

 

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu