Golf Sky Oy vastaa jatkossa Pro-Shop toiminnastamme.

Olemme solmineet (2+1v.) sopimuksen Golf Sky Oy:n kanssa Pro-Shop toimintojen pyörittämisestä kentällämme. Tekemämme yhteistyö-ja markkinointisopimus astuu voimaan 1.12.2017. Saamme heiltä myyntiin erittäin laajan valikoiman golftuotteita. Heidän verkkokauppansa, www.golfsky.fi, toimii myös myynnin tukena. Pelikauden aikana yhteisömme jäsenet voivat tilata tuotteita heidän verkkokaupastaan ja tuotteet toimitetaan Mussalon golfkentän Pro-Shopiin veloituksetta, 2 viikon palautusoikeudella. Pro-Shopissa myytävien tuotteiden hinnat ovat samat kun Golf Sky Oy:n kivijalkamyymälöissä sekä verkkokaupassa. Golfyhteisömme toivottaa uuden yrittäjän lämpimästi tervetulleeksi Mussaloon. Golf Sky tulee Joulukuussa järjestämään kentällämme joulumyyjäiset jolloin pääsette tutustumaan heidän tuotevalikoimiinsa, heidän tarjoamiinsa palveluihin sekä henkilöstöön. Joulumyyjäisten ajankohta ilmoitetaan netissä myöhemmin.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu