Onnea Tapsa

Getty Images

Hei Tapio

Sydämelliset onnittelut sinulle koko pelikaudesta ja viikonlopun hienosta huipentumasta, jolla kruunasit koko kauden.

Olet tehnyt suorituksillasi perheestämme nettiriippuvaisia aina silloin, kun olet kisannut eri puolilla maailmaa. Perheemme seuraa pääsääntöisesti huippu-urheilua ja se tarkoittaa sitä, että urheilijan pitää olla kaikin puolin kunnossa ja osata hommansa. Olet täyttänyt huippu-urheilijan kriteerit mainiosti ja tämän vuoksi pelaamistasi on ollut mielenkiintoista seurata vaikka vain netin kautta. Allekirjoittanut pitää tekoasi vuoden urheilutekona Suomessa. Uskon, että kaikki muutkin seuramme jäsenet yhtyvät mielipiteeseeni.

Emme tunne henkilökohtaisesti toisiamme kovin hyvin, joten pidättäydyn kirjoituksessani siihen tietoon, jonka olen sinusta saanut muutamien tapaamisien, pelaamisen ja harjoittelun kautta. Nämä ovat tehneet kuitenkin minuun lähtemättömän vaikutuksen huippu-urheilijasta ja ihmisestä, joka edustaa lajia ja kotiseuraa maailman kentillä tyylikkäästi.

Tätä kirjoittaessani minulla on pöydällä golfpallo, johon sinä vuonna 2016 kirjoitit nimesi. Pyytäessäni nimikirjoitusta tuolloin minulla oli sellainen tunne, että jotain suurta ja ihmeellistä tapahtuu lähiaikoina ja nimesi nousee arvoon arvaamattomaan. Tänään 4.11.2017 voin todeta, että kannatti pyytä nimmaria sinulta.

Urheilussa ja elämässä pitää olla joskus pientä tuuria ja onnea sekä mukavia sattumia. Omana tuurina pidän sitä, että olen seuran puheenjohtajana samana aikana, kun sinä olet tehnyt suomalaista urheiluhistoriaa golfissa. Uskon, että pelisuorituksesi johdattaa uusia tähtiä syntymään Kymen Golfin edustajiksi maailman pelikentille. Seurana yritämme huolehtia uusien huippujen kasvattamista, nyt se on helppoa kun meillä on oma tähtipelaaja esimerkkinä.

Olet tehnyt suomalaista golfhistoriaa huippu-urheilussa edustamalla tyylikkäästi lajia eri puolilla maailmaa. Allekirjoittanut ja koko seuran väki odottaa kuumeisen jännittyneenä uusia urotekoja. Näissä merkeissä toivotan tsemppiä uusiin kisoihin ja paineetonta pelaamista.

T. Veli-Matti

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu