Hienoja suorituksia ja mahtavaa menestystä

Kymen Golf onnittelee Tapsaa aivan mykistävästä suorituksesta ja osaamisesta.  Onnittelut myös Mid joukkueelle kotimaan SM-hopeasta ja hienosta noususta.

 

Loistavaa pelaamista ja hermojen hallintaa Tapsalla.  On hienoa, kun kärsivällinen tekeminen palkitaan hienona tuloksena pelillisesti ja taloudellisesti.  Pelaaja tekee pelin ja ansaitsee kaiken kunnioituksen loistavasta suorituksesta. Pelaajan tukena ovat olleet valmentaja Tommi ja taloudellisten asioiden hoitaja ja koordinoija Rauli Ylimäki.  Osa onnitteluista kuuluu edellä mainituille henkilöille, jotka ovat olleet jo pitemmän ajan pelaajan tukena.  Seuran puheenjohtajana haluan osoittaa kiitokseni menestymisestä kaikille kolmelle, jotka ovat yhdessä pitkäjänteisesti vieneet Tapsaa eteenpäin urallaan.

Midien joukkueen menestys täydensi seuramme edustuspelaajien mahtavaa viikonloppua.  Tietojeni mukaan kaikki Midi joukkueen pelaajat ovat kasvaneet menestyjiksi seuramme siipien suojassa.

Olen vakuuttunut siitä, että esimerkkipelaajien onnistumiset luovat hyviä valmiuksia uusille nuorille tähdille, joita on kasvamassa Miia Pulliaisen hyvässä opetuksessa.  Voin luottamuksellisesti kertoa teille kaikille, että valmentaja Miia voitti toimikuntien lyöntipelissä kaikki vastustajansa eilen Kytäjällä pelatussa ottelussa.  Korostan, että Miialla oli kilpakummpaneina hyviä mieskilpapelaajia, jotka eivät pärjäneet Miialle.  Kilpailu pelattiin ”tosimiesten” tiiltä.

Pelaajien menestys ja seuratoimijoden aktiivisuus tekee puheenjohtajan elämän nautittavaksi,  joten vielä kerran hienoa suorituksia kaikki tyyni.

Veli-Matti

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu