Onnen pipanoita ja ilon hetkiä

Ilon hetkiä ja onnen pipanoita ovat tuottaneet seuramme nuoret pelaajat viikonloppuna ja heistä voimme olla ylpeitä.  Elias pelasi loistavasti viikonlopun ratkaisuhetkillä FJT tourilla ja sen kokonaiskisassa.  Elias astuu tuota pikaa aikuisten sarjaan ja sen jälkeen odotan Artun ottavan vastuun.

Viikonloppuna oli seurassamme kahdet kovat kisat.  Huuma Open kisassa Niko pelasi tosi hienon tuloksen ja näytti, että taidot eivät ole ruostuneet mihinkään työelämän uuvuttaviin hetkiin.  Naisten kalkkunakisojen tuloksia lukiessani sain viikonlopun suurimman ilon aiheen.  Kalkkunakisan toisella sijalla luki nimet Riitta Lindholm ja Amanda Mäkelä.  Olen seurannut kesän aikanan innokkaan Amanda tiivistä pelaamista ja Riitan isoäidillistä ohjausta.  Olen kovin tyytyväinen parin hienosta menestyksestä ja erityisesti siitä, että nuori Amanda on rohjennut aloittaa kisailun ja näin mainiolla tuloksella.  

Toivon, että Amandan esimerkki rohkaisee muitakin nuoria kisailemaan ja tuomaan nuoruuden raikkautta kilpailuihin. Valitsen puheenjohtajan oikeudella Amandan viikon pelaajaksi nuoruuden ja erinomaisten taitojen perusteella.  

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu