Elias loistavassa lyöntikunnossa Finnish Junior Tourilla

Elias Haavisto äityi birdie-tehtailuun Finnish Junior Tourin toisena pelipäivänä Nivalassa. Elias iski 66 lyönnin kierroksen. Tuloskortista löytyi peräti kuusi birdietä. Kisan ensimmäisen kierroksen lauantaina kotkalaisjuniori oli pelannut kaksi alle parin, 70.

FGT:n 10.osakilpailun voitto irtosi kotkalaiselle kolmen lyönnin marginaalilla. Kisan kakkoseksi pelasi Nevas Golfin Andreas Wester -5 (70,69) ja kolmoseksi Nurmijärven Golf Klubin Eemeli Järvinen -2 (77,65).

Nivalan Seudun Golfin järjestämän kisan voitto nosti Haaviston kolmanneksi FGT:n ranking-tilastossa. Kotkalaisen edellä Order of Merit tilastossa ovat vielä Veeti Mähönen ja Nivalan kisan kolmonen Eemeli Järvinen.

– Joo tosiaan hyvää peliä oli. Lyönti oli kunnossa koko viikonlopun ja lauantaina taktiikka oli vaan keskelle griiniä ja sieltä sitten muutama putti sisään, jos menee. Tänään sitten hyvä tasainen alku telineistä.
Hyviä birkku- paikkoja oli oikeastaan etu-ysi kokonaan, mutta vaan yks merkittiin korttiin. 
Takalenkillä sitten lähestymiset vielä petraantu hiukan ja sitten olikin aika helppo työ viimeistellä kierroksen loput birdiet. Tasaista tekemistä koko viikonloppu. Ei se voitto ihmeitä vaatinut, totesi Elias kisan jälkeen.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu