Golfjunioreilla hauskaa Koivulassa

– Hauskaa täällä on ollut. Nyt on päästy lyömään palloa ihan täysillä, totesivat junioriharjoitusten päätöstapahtumaan Koivulan kentälle tulleet Iida (7v), Celina (8) ja Sebastian (7). Juniorit ovat käyneet läpi kesän Miia Pulliaisen vetämissä golfin junioriharjoituksissa Mussalon kentällä. 

Torstaina oli sitten vuorossa harjoituskauden iloinen päätöstapahtuma Kymen Golfin ”Old Coursellla” Koivulassa.

Aloittelevien golfareiden harjoituksiin on osallistunut tänä kesänä  toistakymmentä 7-13 -vuotiasta nuorta. 

Miian ohjauksessa golfin perusteet ovat tulleet tutuiksi tytöille ja pojille.

– Draiverilla pallo lentää noin 75 metriä, ja rauta-seiskallakin lyöminen onnistuu jo ihan hyvin, Iida (7) sanoo.

Jo viime talvikauden aikana sisähallissa aloitettu ja nyt kesällä jatkoa saanut uusien junioreiden valmennustoiminta on hyvä lisä Kymen Golfin junioritoiminnan kehittämisessä. Toiveissa on, että mahdollisimman moni näistä pikkugolfaajista jatkaisi harrastustaan talviaikana seuran sisähallissa.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu