Senioreilla To 31.08 Seuraottelu ja Ti 05.09 viimeinen kuukausikilpailu

To 31.08 pelaamme Kotkassa senioreiden seuraottelun KG/KosG/IGS toisen osakilpailun. Kisa pelataan yhteislähtönä klo 10 ja heti kisan jälkeen palkintojen jako ja kisamaksuun sisältyvä keittolounas. Ilmoittaudu kisaan Ti 29.08 klo 14 mennessä.

Heti seuraavalla viikolla on vuorossa Ti 05.09 kauden viides ja viimeinen senioreiden kuukausikilpailu. Kilpailun yhteistulokset 4’n kisan jälkeen löytyvät kohdasta Toimikunnat / Seniorit / Senioriuutiset. Ilmoittaudu kisaan Su 03.09 klo 14 mennessä. Huom; korjattu IP lähtöjen aika – alkavat klo 15:00!

Senioreita toivotaan taas paljon mukaan näihin kilpailuihin.Ilmoittautumiset joko NexGolfin kautta tai Caddie Masterille.

Molemmista kilpailuista vielä lisää ”Lue Lisää” osassa.

Senioreiden seurattelut KosG’tä ja IGS’ää vastaan pelataan tänä vuonna siten, että kaikilla kolmella kentällä pelataan yksi kilpailu. Keväällä Iitissä IGS otti reilun johden sekä KG’tä, että KosG’tä vastaan. Kutsu kisaan löytyy netin Kilpailukalenterisa. Pelimuotona on tasoituksellinen PB ja vapaa tii valinta. Kolmas osakilpailu on sitten vuorossa Kuusaalla Ti 12.09.

Kauden viimeinen Senioireiden Kuukausikilpailu pelataan samalla tavalla kuin aiemmatkin. Kutsu on netin kilpailukalenterissa.AP lähdöt normaalisti alkaen klo 9 ja  IP lähdöt ovat nyt klo 15:00 alkaen – päivät lyhenevät! Tilanne yhteistuloksissa kaikissa sarjoissa on vielä hyvin avoin, joten kannattaa tulla mukaan. Ja mukaan kannattaa tulla vaikka et oliskaan enää mukana kisaamassa yhteistuloksien palkinnoista.

Muistattehan, että molemmat kisat ovat hyviä tilaisuuksia tehdä ”kortteja” EGA tasoitusta varten!

Syyskuulle on tulossa vielä kolmaskin kisa – 3’n Teen Kisa palaa senioreiden ohjelmaan. Se pelataan Ma-Ke 18.-20.09. Tästä kisasta myöhemmin lisää tietoa netistä.

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu