Elias Haavisto mestaruusvauhdissa

Nuoruus pysyi päivän teemana Kymen Golfin mestaruuskisoissa. Vielä junioreiden kirjoissa pelaava Elias Haavisto iski  miesten sarjan finaalikierroksella 72. lyönnin kierroksen ja vei mestaruuspystin itselleen komealla sarjalla (72,74,72).

Mestaruutta puolustava Ville Karhu nousi finaalikierroksen alussa jo Haaviston rinnalle, mutta ”saariväylä”13:lle lipsahtanut tuplabogi päästi Haaviston lopullisesti karkuteille. Mestaruushopeaa kuitenkin Karhulle (75,75,75).

Jarkko Jääskeläinen nousi finaalipäivänä kisan kolmoseksi. Tuomo Paavola päätyi samaan yhteistulokseen. Jääskeläisen 79 lyönnin kierrostulos sunnuntaina oli pari lyöntiä Paavolan vastaavaa parempi, joten pronssi meni entiselle, moninkertaiselle mestarille.

Nuori mestari Haavisto esitti vakuuttavaa peliä koko kolmipäiväisen mestaruuskisan ajan. Huippuna finaalikierroksen takaysi, jonka juniori pelasi neljä alle parin (32). 

– Ei se nyt ihan kokoajan yhtä juhlaa ollut. Kolmannen lenkin alkupuolella lyönti tuntui kyllä hyvältä, mutta bogilla ja tuplalla kaksi ensimmäistä väylää kuitenkin alkoivat. Kutosväylästä lähtien vauhti sitten parani ja mukavasti meni loppuun asti, Elias sanoi.

–  Tiukasti kuitenkin oli tehtävä työtä näiden kokeneimpien kukistamiseksi. Ei ne helpolla tätä voittoa antaneet.

Mukava oli tänään kavereiden kanssa pelata, ja olihan kenttäkin todella hienossa kunnossa, totesi seuramestari jättipystiä kannatellessaan.

Naisten sarjassa Kymen Golfin mestariksi pelasi Miia Pulliainen (82,76) ja hopeaa sai Niina Heiskanen (104,93).

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu