Ulos omasta asunnosta ja tekemään mielekästä

Golfia omasta halusta ja erilaisista tavoitteista.  

 

Seuramme vieraina on käynyt kesän aikana kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoitujia.  He kaikki ovat olleet toimijoina Mintressi projektissa.  Projektin tarkoituksena on yksinäisyyden ennaltaehkäisy ja väheneminen.  Projektin muina tarkoituksina on myös harrastustoiminnan virittäminen ja osallisuuden vahvistaminen.

Tekeminen on perustunut osallistujien ideoihin ja toiveisiin.  Toimijoita on yhdistänyt ensisijaisesti yhteinen mielenkiinnon kohde eikä avun ja tuen tarve.  Projektin tarkoituksen on myös auttaa erilaisia ihmisiä verkostoitumaan.

Olemme olleet osa edellä mainittua projektia, koska toimijat olivat valinneet yhdeksi mielenkiinnon kohteeksi golfin.  Voin kertoa toimijoiden olleen erittäin innostuneita golfista saatuun tietoon ja opastukseen.  Olennaisa asiassa oli kuitenkin, että kukin toimija uskalsi lähteä tutustumaan aivan uuteen asiaan ja ympäristöön, jossa lajia harrastetaan.

Tapahtumasta oli seuramme sivuilla muutama päivä sitten Kaitsun ottama kuva, joka heijasti sitä innostusta, jota toimijat ja ohjaajat kokivat.  Lyhyesti voin  todeta, että meillä kaikilla oli tosi hauskaa ja löysimme uusia ulottuvuuksia ihmisten kohtaamisessa.

Tämän tarinan innoittamana toivoitan kaikille seuramme jäsenille hymyä huuliin tulevissa tärkeissä kilpailuissa.  On se kovin mukavaa, että meillä on hienot puitteet harrastaa golfia kukin taitojensa ja terveytensä mukaisesti.

Veli-Matti

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu