Puulaakigolfin finaalit

Puulaakigolfin finaalit

Kesän Puulaakigolfin alkusarjat on nyt pelattu. Tämän vuoden lohkosta 1 jatkoon pääsivät joukkueet Sisu 4 ja Sisu 1, joka päätyi tasapisteisiin Tuuttien kanssa mutta keskinäisen ottelun voittajana taisteli itselleen jatkopaikan viimeisen kierroksen ottelussa. Lohkossa 2 playoffeihin pelasivat joukkueet OPT sekä LS 1. Onnea jatkoon selvinneille joukkueille!

Playoffien ohjelma kilpailumääräyksen mukaisesti etenee siten, että 28.8. pelataan välierät joille on varattu lähtöajat 16:04 ja 16:12. Finaali ja pronssiottelu pelataan viikko tästä eteenpäin ma 4.9. kello 16:04 ja 16:12. Koska illat pimenevät äkkiä, on toki mahdollista sopia aikaisempikin aloitusaika otteluille keskenään ja ilmoittaa asiasta caddiemasterille.

Kilpailunjohtaja kiittää kaikkia Puulaakiin tänä vuonna osallistuneita joukkueita ja toivottaa hyvää loppukesää.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu