Senioreiden Kuukausikilpailu 4/5 To 03.08

Senioreiden kauden 4’s Kuukausikilpailu pelataan To 03.08. AP lähdöt normaalisti alkaen klo 9 ja IP lähdöt alkaen klo 16. Ilmoittaudu kisaan Ti 01.08 klo 14 mennessä joko NexGolfin kautta tai ota yhteyttä Caddie Masteriin.

Kilpailuun toivotaan taas senioreita runsain joukoin mukaan. Katso myös mitä ”Lue Lisää” osassa kirjoitetaan!

Tilanne yhteistuloksissa kolmen ensimmäisen kilpailun jälkeen löytyy kohdasta Toimikunnat/Seniorit/Senioriuutiset. Aika monella on kasassa jo 3 kilpailua, joten heidän osaltaan alkaa nyt yhteistuloksen parantaminen kun mukaan lasketaan kolme parasta kisaa. Vähemmän kuin 3 pelanneet kartuttavat yhteistulostaan. Kaikki ovat tietysti mukana kisaamassa osakilpailun sijoituksista ja palkinnoista. Osallistuminen kisaan on myös oivallinen tapa ylläpitää EGA tasoitusta! Jos jollekin kilpailun säännöt ja pelitapa ovat uusia, ne löydät saman otsikon alta kuin ym. yhteistulokset.

Kaikki senuiorit – niin aikaisemminkin mukana olleet kuin ensikertalaisetkin toivotetaan tervetulleiksi tähän hienoon seniorikisaan!

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu