Kentän valvontaan kaivataan vapaaehtoisia

Kentän valvontaan on toistaiseksi saatu niukanlaisesti vapaaehtoisia – lisää kaivataan kipeästi, jotta valvonta toimisi riittävän hyvin. Senioreiden ilmoitustaululle on ilmestynyt lista joka kattaa ajan aina elokuun puoleen väliin asti, jolloin valvonta loppuu. Valvonnan järjestelyistä vastaa Senioritoimikunta mutta valvojiksi kutsutaan kaikkia KG’n jäseniä.

Valvoja kiertää kenttää golfautolla ja toimii tarvittaessa myös startterina. Valvojan tehtävänä on seurata ja auttaa pelaajia ennen kaikkea asioissa jotka on havaittu ongelmallisiksi; pelinopeus sekä kentällä divottien ja greeneillä pallon putoamisjälkien korjaaminen. Valvoja voi tarvittaessa puuttua myös epäasialliseen käyttäytymiseen kentällä.

Päivittäin valvontavuoroja on kaksi; Ap (klo 9-12) ja Ip (klo 12-15). Senioreiden ilmoitustaululla on lista johon voit ilmoittautua valvojaksi. Tarkempi ohje valvontaa varten ”Lue lisää” kohdan alla olevassa liitetiedostossa.

Valvonta2017_1.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu