Harri Vuorela voitti ensimmäisen Albratrossin

golfari.fi © Kai Kilappa

Aulangon Golf Klubia edustava Harri Vuorela voitti ensimmäisen Albatrossi – Juha Vainio Golf Open -kilpailun Mussalossa tiistaina. Vuorelan voittotulos pistebogey-kisassa oli 40. Toiseksi sijoittui Kymen Golfin Pertti Koivuniemi (40) ja kolmanneksi Juha Hirvi (39) Kymen Golfista.

Lyöntipeli scratchin voitti Kymen Golfin Tuomo Paavola tuloksella 79.

Golfaamisen lisäksi kentälle toivat tunnelmaa Junnun Lauluseuran esittämä Junnun musiikki, jossa säestäjänä toimi harmonikkaa soittanut Mika Huusari. Grillimakkaraa ja juomaa oli tarjolla väylällä 14. Grillimestareina hääräsivät Jukka Huhtanen ja Ilpo Palomäki.

Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Ensi vuonna meripäiväviikolla tavataan taas!

Junnun Lauseura ja Kymen Golf

Video kilpailusta

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu